Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zabić poetę
#1
Zabić poetę!

Jednogłośnie,
niech każdy dzierży
bolączkę w dłoniach.

Zabito poetę!

Ale on dalej, jak zwykle,
gdzie tylko można,
ładuje się z buciorami.
Zaglądam tu tylko z przyzwyczajenia.

Ani myślę wracać na stałe.
Odpowiedz
#2
...o, i u mnie masz, rany, dlaczego uważasz że polowanie się zaczęło. Smile
Nic z tego, takie życie zasrane poety, jeżeli poeta, jest, chce być.
Licz razy i pisz.

Interpunkcja psuje, wcale, ale to wcale, nie podnosi dramaturgi naszego fachu. Huh


jednogłośnie
zabić poetę
niech każdy dzierży
bolączkę w dłoniach.

zabić poetę

a ja i tak swoje napiszę
bolączki wyprawię na tamtą stronę
razem z moim trupem
wrzasnę oczy zasłonię
zarechoczę
i wystawię wam tyłek
Tongue Smile taka to zabawa Wojbik, poeta pisze, ktoś klnie, inny dobija słabego, a my mu - masz. Wink
[Obrazek: 51882617.jpg]


http://www.youtube.com/watch?v=F09QrI6L44I
Ilustracje do tomików, opowieści, okładki. [/b] [b]Grafika. Ilustracje do bajek.
Odpowiedz
#3
Dziękuję za komentarz. Ładna przeróbka.
Zaglądam tu tylko z przyzwyczajenia.

Ani myślę wracać na stałe.
Odpowiedz
#4
A może zabić grafomana albo pseudo poetę tych jak much, prawdziwy poeta jest nieśmiertelny Smile)
Nie umiem pisać konstruktywnych komentarzy.
Odpowiedz
#5
Moje pierwsze wiersze są wciąż nieśmiertelne w mojej pamięci. Jarzmo, jak jasna cholera.
Dziękuję za komentarz Smile
Zaglądam tu tylko z przyzwyczajenia.

Ani myślę wracać na stałe.
Odpowiedz
#6
Pomimo niewątpliwej... wartości intelektualnej tego utworu nadal uważam, że zabicie poety w niczym by nie pomogło.

Nie poraziłeś mnie. Klisza jak szlag, nie wnosisz przyjacielu nic nowego. Ciepłe kluchy i odgrzewane kotlety.
Krótko mówiąc szablon. Czyli coś, co poezję zabija, a nie ożywia.

Pozdrawiam
Kobieto, puchu marny! Ty...
Jesteś jak zdrowie! Ile cię trzeba cenić ten tylko się dowie,
kto cię stracił...
Dziś piękność Twoją widzę i opisuję, bo tęsknię po Tobie.
Odpowiedz


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości