Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zaburzaj mnie poeto
#16
(14-09-2018, 21:07)Miranda Calle napisał(a): Ech, Julio, Julio moja... Od pierwszej frazy mamy tu satyrę... Grain świetnie wyczuł.
Niemniej zawoalowałam ironię dosyć starannie.
Co nie znaczy, że nie ma tu bogatych pokładów prawdziwych uczuć i emocji.
Tak to już z nami jest: wolimy się nie odsłaniać, bo zranione uczucia bolą najbardziej. Lepiej wszystko obrócić w żart..

Heart
- żeby sędzia nie zaznał radości w sądzeniu -



Odpowiedz
#17
Powtórzę, by nie umknęło...
Oczywiście każdemu wybaczam. Poezja to nie równanie, za błędy w rozwiązaniu nie grozi pała (za moich czasów dwója)... Dziękuję za Wasze komentarze.
[Obrazek: oscar.jpg]
Odpowiedz
#18
Graj miła graj i otwórz ten raj... satyra jak nic
Odpowiedz


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości