Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
wiersz do kotleta
#1

do usmażenia sznycla moja kobieta używa
kilkunastu naczyń wyciągu kuchennego
bywa że i różnicy ciśnień
pomiędzy równoległymi ulicami

czasem skubnie mojej samodzielnej jajecznicy
nieleżakowanej w żaroodpornym naczyniu

zmywa mi głowę za każdą kolejną
kawę w tym samym kubku

przy szorowaniu nierdzewek zastanawiam się
czy Garou pokochałby ją za to że nie pisze wierszy
Odpowiedz
#2
Smaczne kulinarne dywagacje. Mniam.
Odpowiedz


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości