Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
erotyk, czyli dozwolone od lat osiemnastu - poetycki konkurs
#1

Wiersze można przesyłać do 31 grudnia 2012 r.

[Obrazek: poema.jpg]

Organizatorem konkursu jest redakcja serwisu Poema.pl.

Każdy uczestnik może zgłosić do konkursu jeden wiersz inspirowany tematem „Erotyk, czyli dozwolone od lat 18”.
Wiersz nie może być wcześniej publikowany na papierze ani nagradzany w innych konkursach.

Prace konkursowe oceni jury w składzie:
Marcin Orliński – poeta, krytyk literacki, publicysta, tłumacz,
Magdalena Gałkowska – poetka, laureatka XIV edycji konkursu poetyckiego im. Jacka Bierezina,
Jakub Sajkowski – poeta, tłumacz, dwukrotnie nominowany do głównej nagrody im. J.Bierezina.

Laureaci konkursu otrzymają nagrody książkowe.

Wiersze należy przesyłać pocztą elektroniczną (szczegóły na stronie konkursu).

Uczestnictwo w konkursie jest bezpłatne.

strona konkursu:
http://poema.pl/kontener/21565-erotyk-cz...-od-lat-18
Marks BorderPrincess napisał(a):Kto tam był sędzią, bo czegoś nie czaje. Skoro Laik zaledwie kopnął w udo, a Andrzej trafił z pięści w twarz, to czemu Laik wygrał turniej?

Odpowiedz


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości