Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nie wierzę poetom
#1
ludzkość

co rusz organizuje
jakieś rzezie
pogromy
albo eksterminacje
dlatego
wierzę rzeźnikom
którzy twierdzą
że przedmioty
mogą być tępe
albo ostre
Odpowiedz
#2
Ciekawa miniatura, chociaż ja osobiście zakończyłbym na mogą być.
Odpowiedz
#3
(09-05-2019, 12:29)Marcin Sztelak napisał(a): Ciekawa miniatura, chociaż ja osobiście zakończyłbym na mogą być.

Ale wtedy pozbawimy mój wiersz...mechanoskopii Smile
Odpowiedz


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości