Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kapsuła czasu (lekki wierszyk na zjazd absolwentów)
#1
Jeśli żyję i czytacie tej kartki treść
Powinienem mieć teraz 36
I że tak skromnie rzeknę z uśmiechem pod okiem:
Możecie od dziś mnie nazywać prorokiem
Miejmy nadzieję, że baba do lekarza będzie przychodzić, póki żyjemy.
Odpowiedz
#2
Uśmiech pod okiem?
A tak, "pod nosem" nie rymuje się z prorokiem...

Hm, i co na to absolwenci?
Trąci odpustem, Lantusie...

Pozdrawiam.


[...] we kill people who kill people because killing people is wrong [...]
Odpowiedz


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości