Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak wierszy pisać nie należy
#1
Najbardziej lubię kiedy deszcz pada
Ale za oknem wrednego sąsiada
Kiedy chmur setki po nieboskłonie
Płyną a deszcz leje na moje skronie
 
Najbardziej lubię kochać się rano
Kiedy pod kołdrą ściągam pidżamę
I nogi twoje depilowane
Na moje barki są nakładane
 
Kocham cię serce mój ty kwiatuszku
Robaczku ptaszku pieseczku brzuszku
Ty mój wróbelku sopelku miodku
Niedźwiadku żabciu muszelko kotku
 
Najbardziej lubię kiedy serce z piersi
Wyśpiewać chce ci przecudowne pieśni
I kiedy ciągle deszcz sromotnie pada
Ale za oknem wrednego sąsiada
Odpowiedz
#2
Ha, a kto nie lubi. Zgabny kawałek.
I zapomniałem zaprzeczyć tytułowi - tak właśnie należy.
Odpowiedz
#3
Hmmm dziękować
Odpowiedz
#4
Przypomniały mi się Pawlaki co to wszystkiego złego życzyły sąsiadowi .A niech pada byle nie u mnie .Fajny wiersz i ciepły w wymowie .Akurat na taką paskudną zimową szarugę -rozgrzewa i ociepla .
Odpowiedz
#5
Błażeju   Big Grin Big Grin Big Grin
Odpowiedz
#6
Co???????????????????????????????? Big Grin Big Grin ;D Małgorzato jest jescze w podobnym klimacie kwadratura kury Big Grin
Odpowiedz


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości