12-10-2015, 18:27
Nie no, wiem że jestem podrzędną amatorką, ale proszę mnie nie zestawiać z Greyem. To cios prosto w serce. Nie mogę być aż tak zła.

Intymnie
|
12-10-2015, 18:27
Nie no, wiem że jestem podrzędną amatorką, ale proszę mnie nie zestawiać z Greyem. To cios prosto w serce. Nie mogę być aż tak zła.
![]()
12-10-2015, 19:05
O przepraszam, wybitnie udane dzieło, bardzo sprawnie operujące właśnie takim bardzo sugestywnym a bezpośrednim językiem, podobnie dozowanym jak tutaj; w ogóle nie powinno być mowy o wstydzie i ciosaniu serca
![]() ![]()
12-10-2015, 19:44
Coś co działa zasługuje tylko na poklask.
W takim razie, to, co napisała moja skromna ręka, też zasługuje na takowy, gdyż ZADZIAŁAŁO na przynajmniej jedną osobę ![]() Nie zgadzam się, że autorka tego "dzieła", sprawnie operuje językiem. Przebrnęłam przez pierwszą część i ledwo dałam radę. Naprawdę, niejeden z tu obecnych autorów zrobiłby to o niebo lepiej.
A czy ja nie przyklasnąłem? Obiektywnie patrząc - działa. Brawo dla waćpanny
![]() Ale na mnie nie zadziałało, co śpieszę donieść. Czy doprawdy jest tu jakaś sprzeczność? ![]() Cytat:Naprawdę, niejeden z tu obecnych autorów zrobiłby to o niebo lepiej.Do dzieła!
13-10-2015, 17:44
Czarownico, przezabawna miniatura!
Bardzo plastyczna, ładnie napisana i co najważniejsze - bardzo trafna! Mnie co prawda takie problemy stety-niestety nie dotyczą, bo czasami chciałabym oglądać blogi o fitnessie, zamieniać słodycze na jabłka i jeść cheat meale :p A tak poważnie, to bardzo mi się podobało, mimo ze z bohaterką się nie identyfikuję. Mam nadzieję, że nie pisałaś tego z autopsji i jesz szarlotkę kiedy chcesz! ![]()
Would you like to say something before you leave?
Perhaps you'd care to state exactly how you feel? We say goodbye before we've said hello I hardly even like you I shouldn't care at all
13-10-2015, 18:27
Droga Katniss, ujmę to w ten sposób - nie muszę się ograniczać w spożywaniu szarlotki, ale delektuję się nią rzadko, może dwa razy w roku. A to dlatego, że ciasta z cukierni mi nie smakują. Kupuję więc cały kosz szarych renet i sama wyczarowuję to cudo. Po spędzeniu kilku godzin w kuchni i zjedzeniu całej blaszki, nie myślę o szarlotce przez kolejne kilka miesięcy
![]() Dziękuję za miłe słowa ![]()
Ee, Katniss, dowcip nie leży w tym, kiedy i ile się je, tylko jakie wrażenia temu towarzyszą!
![]() ![]()
13-10-2015, 21:10
Cytat: Po spędzeniu kilku godzin w kuchni i zjedzeniu całej blaszki, nie myślę o szarlotce przez kolejne kilka miesięcy Big GrinZazdroszczę umiejętności cukierniczych, moje ograniczają się do ciasta marchewkowego :p Cytat:Ee, Katniss, dowcip nie leży w tym, kiedy i ile się je, tylko jakie wrażenia temu towarzyszą!BlushTongueMyślę, że jak je się mało, będąc na diecie, a tu nagle pojawia się szarlotka, to wrażenia są niesamowite :p Więc ilość i czas też ma znaczenie!
Would you like to say something before you leave?
Perhaps you'd care to state exactly how you feel? We say goodbye before we've said hello I hardly even like you I shouldn't care at all
13-10-2015, 21:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-10-2015, 21:23 przez czarownica.)
Cytat:Myślę, że jak je się mało, będąc na diecie, a tu nagle pojawia się szarlotka, to wrażenia są niesamowite :p Więc ilość i czas też ma znaczenie! Oj tak, święta prawda. Jak się jest na diecie (zdarzyło mi się), to nawet woda wydaje się być słodka ![]() A co dopiero taka szarlotka...
14-10-2015, 16:24
Przyjemny, błyskotliwy tekst. Wprawdzie nie do końca moje klimaty (wolę zdecydowanie ostrzejsze rzeczy, gdzie cielesność jest bardziej zaakcentowana i pozbawiona subtelności), ale nie sposób odmówić autorce i pomysłowości, i talentu.
Bardzo kobieco, w dobrym znaczeniu tego słowa.
14-10-2015, 21:57
Bardzo mi miło, dziękuję.
![]()
ORAL B, a Tobie wyszedł... cacy.
![]() Pozdrawiam
Prawda jest jak dupa, każdy ma własną.
https://www.facebook.com/Waldemar.Biela.rysunek/?ref=hl
[quote]Króciaki są zamierzone, bo mają odzwierciedlać pospieszne myśli. Dłuższe zdania (czy też złożone) nie oddawałyby tego szybkiego toku myślenia i działania, które chciałam pokazać.[quote]
Tylko że ta miniaturka nie wymaga pośpiechu. [quote]Rozluźniona i gotowa, wkładam pierwszą łyżeczkę do ust. Powolutku. Nie ma pośpiechu[quote] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Antonia? - 35 lat i 60 kilogramów czystej skromności.
![]()
20-10-2015, 16:57
Antonio droga, moja miniaturka obrazuje moment przejścia ze stanu napięcia, stresu, gonitwy dnia codziennego, w stan niespiesznego, błogiego relaksu. Stąd też zróżnicowane tempo tekstu
![]() Zapewne i ta odpowiedź Cie nie usatysfakcjonuje, zatem czekam na ripostę ![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|