13-02-2019, 10:18
Gracie może w jakieś gry planszowe na komputerze? Jak tak to w jakie

Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości.
Gry planszowe na komputer?
|
13-02-2019, 10:18
Gracie może w jakieś gry planszowe na komputerze? Jak tak to w jakie
![]()
13-02-2019, 12:00
Kiedyś grałem w Catana (osadnicy z Catanu), ale to było wtedy, gdy na tę grę był boom, a gry ze znajomymi nie zaspokajały potrzeb catanowych
![]() (13-02-2019, 12:00)kubutek28 napisał(a): Kiedyś grałem w Catana (osadnicy z Catanu), ale to było wtedy, gdy na tę grę był boom, a gry ze znajomymi nie zaspokajały potrzeb catanowych Szkoda, że nie mieszkasz bliżej, bo zaprosiłbym Cię na planszówki, mam ich spory wybór, a nie zawsze jest z kim zagrać ![]() Mam planszówkową "Terraformację Marsa" i jest wersja komputerowa tego, ale nie grałem, za to planszówka jest dla mnie obecnie TOP ONE ![]()
20-02-2019, 11:07
Cytat:Mam planszówkową "Terraformację Marsa"Hmm... Ja z kolei zauważam u siebie skłonności do realiów bardziej historycznych (no i w sumie fantasy, pewnie nie ma co się dziwić ![]() ![]()
24-02-2019, 18:26
Carcassonne jest na PC i na androida.
I don't mean to sound bitter, cold, or cruel, but I am, so that's how it comes out.
10-04-2019, 10:16
Mnie ostatnio znajomi zaprosili na planszówki i graliśmy w munchkina. Gra mnie niesamowicie wkręciła. Z początku sceptycznie do niej podszedłem bo zobaczyłem same karty bez żadnej planszy i niczego, ale po dosłownie godzinie zabawa była naprawdę przednia
![]() ![]()
Tak, Terraformacja Marsa jest wspaniała. Ja i moja dziewczyna gramy w to niemal w każdy weekend.
__________________ Doskonałej jakości armatura bez szwu nierdzewna |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|