„NEOpoeticoN” I Ogólnopolski Konkurs Literacki organizowany przez Grupę NEON
#1
W kwietniu 2012 roku przypada rok naszej działalności - ten oficjalny, liczony od wydania pierwszego numeru.

Przez ten czas otrzymywaliśmy od Was wiele maili z prośbą o ocenę, albo publikację Waszych tekstów. Często nie pozwalało nam jednak na to mocno ograniczone miejsce w miesięczniku, który wydajemy własnym nakładem. Teraz może się to zmienić.

Z okazji roku naszej działalności postanowiliśmy dać szansę wszystkim tym, którzy chcieliby swoje prace opublikować właśnie u nas.


Zapraszamy do wzięcia udziału
w I Ogólnopolskim Konkursie Literackim
"NEOpoeticoN"



Konkurs skierowany jest do młodzieży powyżej 16 roku życia, jak i dorosłych, którzy do 30 maja 2012 r. prześlą maksymalnie 3 wiersze wraz z kartą zgłoszenia na adres: ul. bpa Michała Kozala 6/2, 85-812 Bydgoszcz z dopiskiem „Konkurs Literacki”, bądź wyślą je na maila: grupaneon@vp.pl.


Laureaci otrzymają nagrody książkowe ufundowane przez wydawnictwo Edgard, wydawnictwo Oficynka oraz księgarnię Gandalf, a oprócz tego zwycięskie prace zostaną opublikowane w naszym Miesięczniku Literackim Neon.

Spróbujcie swoich sił. Czekamy na Wasze prace!

REGULAMIN ORAZ KARTA ZGŁOSZENIA

[Obrazek: scaled.php?server=843&filename=neopoetic...es=landing]




A tu zajawka wideo.
Odpowiedz


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości